View Single Post
Stary 16-02-2023, 17:06   #8892
Matych
ford::expert

Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fanatyzm, ekstremizm, zauroczenie , głupota, miłość. Do wyboru do koloru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żebyś wiedział Radosław,zamawiając ten śmietnik CX5 2,5 4x4 full trafiłem na te fora-Jak u Ruskich -dawno tylu o niskiej sprawności intelektualnej fundamentalistów nie widziałem.Ale kretynizm to cecha przewodnia tego wspaniałego narodu.Nawet się tam nie udzielam bo mnie pobijąGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał niko123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Foni jedno jest pewne , osmueszasz sie bo ty cx60 na oczy nie widziales.
"osmueszasz" Się raczej ty pisząc tak o koledze który nią jeżdzi, a ty nie masz dowodów że jest inaczej.Sam natomiast piszesz nieprawdziwe informacje zarówno o Mażdzie jak i innych markach.

Ostatnio edytowane przez Matych ; 17-02-2023 o 08:52
Matych jest offline   Odpowiedź z Cytatem