W innym wątku zaproponowałem koledze
@
niko123
taki układ, że ja dostarczam dowód użytkowania CX-60 i tym samym rozwiewam jego wątpliwości. Jednocześnie, biorąc pod uwagę jego zacietrzewienie ocierające się o fanatyzm marki Mazda, po spełnieniu jego prośby usunie się z tego forum i poprzestanie na pisaniu na forach dotyczących Mazdy.
@
niko123
mam propozycję, Może być dowolne zdjęcie auta, jego elementu, na tle wybranego przez Ciebie tła, konfiguracji przedmiotów, pory dnia itp.... Możesz też poprosić dowolnego forumowicza z Poznania aby się ze mną spotkał. Co więcej...niech się przejedzie i sam zda relację, czy to co ja piszę jest prawdą obiektywną, czy tylko moim wymysłem.
Możesz też wpierw poczytać fora w UK czy w DE i mieć refleksję. Co więcej...nie musisz przepraszać. Wystarczy się przyznać, że nie wiedziałeś.
Do kolejnych wad dodam zbiornik paliwa. Pomimo deklarowanej pojemności 50 litrów nie da rady zatankować więcej jak 45. Owszem...można dolać te 5 litrów, ale trwa to kilka minut bo trzeba powolutku dolewać z wyciągniętym z wlewu pistoletem. Po zatankowaniu do pełna komputer nigdy nie pokazał mi nigdy więcej jak 380km zasięgu. Kolejny zonk.