Odp: Radio 2 Din Android
Witam.
Przepraszam że nie dodałem tego od razu. Oczywiście robiłem to na różne sposoby. Przez wyłączenie radia przyciskiem i włożenie karty , przez pzrzekręcenie kluczyka z kartą w radiu, jednak że ani wyłączenie przez przycisk czy kluczyk nie odłącza podtrzymania pamięci , wkładałem kartę do radia przy odłączonym akumulatorze i to również nic nie zmieniło. Za każdym razem radio po prostu się włącza tak jakbym karty nie włożył. Nie widzi tego pliku KC....
Kolega SnejX twierdzi że robił to na włączonym radiu i wszystko poszło bez zastrzeżen , jednak jego plik miał format zip ( ma zresztą zapchaną skrzynkę więc nie mogę się zapytać co i jak) . Nie wiem jak z tego obrazu dysku zrobić zip bo ściągnąłem program zip7 i dalej nie wiem co zrobić bo tam jest wiele opcji niektóre włączałem to mi wywalało błąd. Kolego Tomao czy widziałeś tą operację robianą programem CDDisc tools ? Myślałem że to jest właśnie przygotowanie pliku do wgrywania, jednak poza zmianą nazwy dalej pozostaje on obrazem dysku. Którego nie widzi radio. Szlak mnie już trafia na to bo niby to prosta operacja , a pytałem już kilku komputerowców i żaden z nich nie był w stanie mi nic powiedzieć..........więc dalej proszę o pomoc.
|