Odp: Adaptacja przedniej kamery parkowania
Witam , nie będę się zbytnio rozpisywał, przejdę do rzeczy i proszę o to by coś doradzić co robić z tym fantem.
A mianowicie , w moim s max wymienili mi szybę z fioletowej z IR na zielona z IR ale już nie od Forda tylko Pilgtona ,problem pojawił się gdy sensor deszczu jak i zmierzchu nie działają poprawnie że podczas małej mżawki niema reakcji wycieraczek na ustawionej największej czułości na manetce , natomiast gdy pojechałem na reklamację gość próbował udowodnić butelka ze zraszaczem że jest wszystko wporzadku i też tak było nawet gdy w pracy podczas mycia samochodu uruchomiłem zapłon i w automacie wycieraczki ze szlauchu też polewając szybę działały poprawnie ale podczas jazdy w deszczu już tak nie działają jak przed wymiana szyby wcześniej przy oryginalnej (fioletowej)szybie było wszystko wporzadku carglass odesłał mnie do Serwisu Forda by zdiagnozować problem , na koniec wspomnę ze z Carglassem umawiałem się na wymianę szyby fioletowej jak było pierwotnie , a po odbiorze założona została zielona z tym samym oznaczeniem na szybie IR Proszę o jakieś podobne sytuację i czy mogę sam z tym sobie poradzić tak na koniec dziękuję za wszystkie odpowiedzi , Pozdrawiam
|