Temat: [Fusion - Mondeo USA] Kod błedu U3000-49
View Single Post
Stary 05-03-2023, 08:55   #5
czajka67
ford::amateur

Imię: Piter
Model: Ford Fusion 2017 Platinium
Silnik: 2,0 benzyna 240 km
Rocznik: 2017
Unhappy Odp: Kod błedu U 3000-49

Witam ponownie po przerwie z odpowiedzią ..taka praca ,wczoraj po pracy przeskanowałem auto forscanem i wyskoczyło trochę błędów ,odnośnie kodu U 3000-49 to kod modułu kontroli prędkości.Radar od początku nie działał z tym ze był po włączeniu widoczny na pulpicie w kolorze szarym ,zwykły tempomat działał ,na chwile obecna nie działa żaden.Rozebrałem osłony od dołu ,aby zerknąć na ten radar .Po zdemontowaniu osłon nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać z tego co zobaczyłem ,radar widoczny ale zamocowany na trytytki chyba do zderzaka

Bump:
Cytat:
Napisał czajka67 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam ponownie po przerwie z odpowiedzią ..taka praca ,wczoraj po pracy przeskanowałem auto forscanem i wyskoczyło trochę błędów ,odnośnie kodu U 3000-49 to kod modułu kontroli prędkości.Radar od początku nie działał z tym ze był po włączeniu widoczny na pulpicie w kolorze szarym ,zwykły tempomat działał ,na chwile obecna nie działa żaden.Rozebrałem osłony od dołu ,aby zerknąć na ten radar .Po zdemontowaniu osłon nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać z tego co zobaczyłem ,radar widoczny ale zamocowany na trytytki chyba do zderzaka
Przy okazji co za wtyczka luźno wisząca w tym miejscu

Bump:
Cytat:
Napisał czajka67 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Przy okazji co za wtyczka luźno wisząca w tym miejscu
I poszukuje kogoś kto mi to ogarnie ,okolice Lubin ,Legnica ,głogów
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg radar.jpg (90.8 KB, 46 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Radar1.jpg (81.1 KB, 38 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Zdjęcie WhatsApp 2023-03-05 o 08.42.53.jpg (90.4 KB, 33 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Zdjęcie WhatsApp 2023-03-05 o 08.43.50.jpg (89.7 KB, 34 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Zdjęcie WhatsApp 2023-03-05 o 08.43.20.jpg (80.7 KB, 35 wyświetleń)
Załączone Pliki
Typ Pliku: txt Kody bledów.txt (4.8 KB, 8 wyświetleń)
Typ Pliku: txt B1D55.txt (9.0 KB, 7 wyświetleń)
Typ Pliku: txt B0002.txt (9.0 KB, 2 wyświetleń)
Typ Pliku: txt PO5A1.txt (9.0 KB, 1 wyświetleń)
Typ Pliku: txt U3003.txt (9.0 KB, 7 wyświetleń)
czajka67 jest offline   Odpowiedź z Cytatem