View Single Post
Stary 11-03-2023, 17:37   #6
Tomaszek704
ford::amateur

Model: Transit mk7
Silnik: 2,2
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: wymiana uszczelniaczy zaworowych 2,2 85km puma

No i zrobiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sama robota spoko, do IC sie nie dobrałem jeszcze, ale jak narazie odnoszę wrażenie że jest lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Problemów mi przysporzyło programowanie pompy i wtrysków, o ile pompa przechodziła to wtryski po podniesieniu obrotów wywalało, oczywiście delphi nie mówi co jest nie tak, więc skończyło się na zakupie elma do viakena, Forscan już powiedział że najprawdopodobniej zapowietrzony jest system paliwowy, po procedurze odpowietrzania, (3 min na 3k obrotów) procedura przeszła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i auto chodzi jak powinno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bardzo dziękuję za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tomaszek704 jest offline   Odpowiedź z Cytatem