View Single Post
Stary 24-03-2023, 16:00   #296
lukast
ford::advanced

Model: Ford S-Max
Silnik: był 2.0 TDCI 163 Km, jest 2.5 FHEV 190km
Rocznik: był 2014, jest 2022
Domyślnie Odp: Hybryda - kto już ma, wrażenia i odbiór

Cytat:
Napisał bobanr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślę, że kolega nie ma nic do ukrycia.
U mnie wygląda to dużo gorzej. Ale może to dlatego że auto stoi pod chmurką? Auto myje na ręcznej, ale staram się schylajac oplukac spod wodą.

Jeśli chodzi o inne problemy to hurtowo zgłosiłem, są to m. in:

- pordzewiały tłumik w 6 miesięcznym aucie
- zapadnięta deską rozdzielcza przy szybie przedniej od strony kierowcy (widać piankę)
- wada fabryczna spasowania podsufitki na łączeniu ze słupkiem tylnych drzwi
- problemy z zatrzaśnieciem otwartych po nocy drzwi jak jest mróz (jak garażujecie to pewnie nie wystąpi - ja już 3 razy rano spiesząc się musiałem jechać trzymając drzwi od środka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
- 2 wady powłoki lakierniczej (defekty)np w narożniku maski tj lakier się odparzył sam? (wielkość paru mm)

Jak do tego dodam już poprawione wcześniej źle spasowanie przedniego zderzaka (co spowodowało otarcie od reflektora na rancie zderzaka i zdarcie lakieru) to mam jeden wniosek - ewidentnie Ford projektuje fajne auta, ale hiszpanie mają chyba pewne problemy z kontrolą jakości w fabryce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez lukast ; 24-03-2023 o 16:03
lukast jest offline   Odpowiedź z Cytatem