Cześć,
mam pytanie, znalazłem dość fajnego edge europa w wersji sport, jednak auto nie posiada BLIS, możecie mi przybliżyć temat konstrukcyjny samego systemu? czy jest podobnie jak w mondeo MK5, że radary są z tyłu pod zderzakiem? więc należy nabyć koszyki + radary i wiązki?
Lusterka, wymiana wkładu na taki z BLIS i tak jak w mondeo, dołożenie 2 brakujących pinów (jeżeli lusterko jest grzane składane etc.)?
Czy rady są zamienne z tymi z wersji USA, bądź pasują również z Mondeo czy innego modelu?
Auto ma właściwie 3 mankamenty, jeden z nich to sync2, tu akurat nie problem z wymianą, drugi to tylko "grzane" fotele, ale są szmaciane+alcantara i z tego co już*czytałem w wątkach mondeo, to chęć wymiany na takie z klimatyzacja, to już sporo więcej rzeźbienia, więc tu mi mocno na tym nie zależy. Chociaż w obecnym mk5 bardzo fajnie to klimatyzowanie działa.
No i 3 mankament, to brak BLIS, w mondeo mi się to sprawdza i tu chciałbym wysondować jak wygląda samo dołożenie i "złożoność" pracy, czy warto wziąć pomimo tych minusów tego EDGE, czy temat sobie odpuścić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.