Cytat:
|
trzeba wyraźnie Koledze powiedzieć, że jest to jeden z mniej mądrych pomysłów w tej Kolegi dezorientacji...
|
No cóż, ja dopiero się uczę, choć może jestem tutaj najstarszym wiekiem członkiem forum... Nie zajmowałem się tematem modów w mondeo i innych fordach przez ostatnie lata, jak niektórzy z Was, Koledzy. Raczej można moje doświadczenie liczyć w tygodniach, a czas netto pracy nad konfiguracją mojego Synca2 raczej w pojedynczych godzinach. Stąd moje pytania i prośba o pomoc w moich postach.
Wracając do meritum: nie wiedząc o tym, że to taki głupi pomysł, dokonałem analizy konfiguracji APIM udostępnionej mi przez uczynnego kolegę z innego forum i osiągnąłem znaczny postęp w konfigurowaniu mojego Synca2.
Właściwie jedynym problemem pozostaje teraz to, że klawisze strzałek + OK na prawym ramieniu kierownicy nie działają mi tak jakbym chciał (np. tak, w jaki sposób działają one w znanym mi samochodzie mondeo z Synciem3 z 2018 r.). Zatem ostrzeżenia kolegi Tadeusza na szczęście nie były trafione. Nie musiałem nigdzie wpisywać VIN-u samochodu ani S/N mojego APIM do konfiguracji, a osiągnąłem taki poziom ustawień, z którym jestem w stanie żyć.
O wskazówki dotyczące wspomnianego mankamentu konfiguracji, który mi jeszcze pozostał nie będę
tutaj już pytał.