Cytat:
|
Czy ktoś dysponuje schematem elektrycznym haka (może być dla haka elektrycznego)? Wciąż zastanawiam się, skąd pobierane jest zasilanie na piny 9 i 10. Wygląda na to, że przy haku wysuwanym elektrycznie ford jakoś rozwiązał zasilanie przyczepy natomiast dla haka dokładanego brak jest obsadzonych pinów 9 i 10. Czy ktoś może wie do czego jest mała kostka na lewym nadkolu obok kostki wiązki haka?
|
Witaj, proszę o to schematy do modułu przyczepy i modułu haka oraz gniazda przyczepy.
Musisz pamiętać, że oryginalne rozwiązanie posiada dwa moduły, jeden odpowiedzialny za wysuwania haka, a drugi za całą obsługę gniazda przyczepy.
Moduł przyczepy: DG9T-19H378-DH
Moduł haka: DS7J-14F546-AD
Wiązka elektryczna: EM2J-15A417
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Mam numery katalogowe ale, to nie są numery z forda.
|
Te gotowe uchwyty wraz z hakiem kupiłem na,
https://allegrolokalnie.pl/oferta/fo...hak-holowniczy
Jest tam też numer kontaktowy do sprzedawcy, może warto się zapytać, bo jak opis sugeruje, zostało zdemontowane z auta, a uchwyty dostałem nowe.