Stało się. Właśnie kończy się powoli dzień w którym odebrałem E klasę. Nie sądziłem, że będę aż tak zafascynowany. Powiem tylko tyle - jest efekt wow.
Komfort jazdy, wyciszenie, resorowanie, skrzynia 9g-tronic (pracuje naprawdę świetnie), multimedia, światła Multibeamy - jestem pod wielkim wrażeniem. Mondeo, jakkolwiek naprawdę je uwielbiałem i uważam że w 2.5t to wspaniałe auto, to nie ma żadnego podejścia, niestety, to zupełnie inna epoka. A silnik 220d to jakiś majstersztyk - jest naprawdę dynamiczny, pracuje aksamitnie mimo że to diesel, a poza tym spala niewyobrażalnie małe ilości paliwa. Od resetu przejechałem jadąc płynnie około 140km jednopasmówką, 60km dwupasmówką (wszędzie ok. +20km/h ponad ograniczenia), i kilkanaście kilometrów po mieście, spalanie jak widać, coś niebywałego.
W kolejnym tygodniu oddaję auto na oklejenie folią PPF (chyba zrobię pakiet full front i jeszcze na dodatek z drzwiami), a potem majówka i w tygodniu po majówce wyjazd do Włoch, więc będzie pierwszy test długodystansowy dla E klasy, ale to będzie naprawdę czysta przyjemność pożerać te kilometry w takich warunkach.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka