auto z grudnia 2017 kupione w lutym 2018 ja kupiłem w wrzesień 2021 teraz tzn, marcu 2023 byłem na pierwszym przeglądzie (auto miało jeszcze ważny przegląd z niemiec) i diagnosta stwierdził że za mało jeżdżę i mam rude tarcze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ciekawostka co? tarcze od biedy można uznać 9 mm ale po doprowadzeniu ich do gładkości może by było 7,5 mm, jeden klocek wewnętrzny zjechany prawie na zero był na prawym kole, zresztą lewa strona obydwa koła zarośnięte rdzą klocki było trudno odbić od tłoczka, ruda była ale o dziwo z tyłu tłoczek wcisnąłem bez problemu paluchami
tarcze raczej nie były wymieniane, nie znalazłem żadnej faktury, a niemiec dość skrupulatny był i zbierał makulaturę, ale jak na 5 lat to słabo trochę
dla porównanie przód ten rudy to z prawej
.
tak dla kontrastu tarcze przód, ta ruda tarcza to z prawej była, ale ten nalot to może dlatego że mało jeżdżę tym autem, i klocki tył nie wiem czy to oryginalne były, może ktoś coś rozczyta
Bump: te tarcze miały 23,5 mm takie naciągane, nowe mają 25mm a minimum moze być 24 mm