View Single Post
Stary 24-04-2023, 21:51   #50
IGORMAXX
ford::beginner

Imię: Igor
Model: Focus MK4 kombi
Silnik: 1.5 Eco Blue
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: drgania karoserii powyżej 130km/h

Cześć. Wpadłem na pomysł małego update'a.

Jako, że rozłożyłem ręce po wymianie opon na letnie w połowie lutego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bicie dalej było więc oddałem auto do ASO, z myślą, że najwyżej mnie naliczą za jakąś zbieżność albo geometrie.
Auto zgłosiłem jednak gwarancyjnie, z problemem bicia i co mnie trochę zaskoczyło - stwierdzili problem natychmiast sugerując coś w napędzie po czym auto już 7 tygodni stoi w serwisie no i nie wiedzą co jest grane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. piszą sobie coś tam z Fordem, ale bez efektu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem czy to prawda, ale raz pani do mnie rzuciła, że z tych co mają na placu to połowa ma tak jak mój, a połowa nie. Ciekawe - bo to byłby jakiś kurna absurd...aktualnie jeżdżę zastępczym, po 4 tygodniach -od niedawna... No i co...dam znać kiedyś jak się wyjaśni.
IGORMAXX jest offline   Odpowiedź z Cytatem