View Single Post
Stary 01-05-2023, 22:10   #8980
kocur
ford::average

Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Fakt, jest fanatyk mazdy, jest i alfy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co prawda mazdę mam i uważam że ma zdecydowaną przewagę zalet nad wadami ale trzeba mieć umiar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Właśnie zaliczyłem lekko skrócony weekend majowy w Bieszczadach nową Ravką i powiem że jestem meeeeega zadowolony. 650 km z groszami że spalaniem równym 6.0, autostrada tempomat 140, a reszta po bieszczadzkich górkach. Duża waliza plus małe dwie walizki i wózek do bagażnika, nawet boxa nie brałem.
Komfort jazdy mega, trzeba się mocno przestawić na e-cvt a jak się człowiek nauczy to już praktycznie jeździ eko a moc używa do wyprzedzania tirów na wąskich drogach (nie ma z tym problemu).

Kompletnie bez porównania do ciasnej italiano o której głośno w temacie. Wykończenie w wersji executive też robi swoje, praktycznie wszystko obszyte miękka skórą, wentylowane fotele , 360 kamerka i inne cuda wianki.

Graty Paweł jeszcze raz z mesia, obaj trafiliśmy w swoje gusta jak widać po przesiadce z 2.5Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.