View Single Post
Stary 02-05-2023, 10:24   #79
Tetryk

Cool Odp: jakie polecacie zestawy hamulcowe (klocki + tarcze) ?

Cytat:
Napisał Tetryk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy 750tce nieco przepaliłem kasy na układ hamulcowy więc nikt mnie nie nabierze na legendarną niemiecką jakość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Brembo jest zdaje się robione w Polsce i dobrze hamuje, do tego nie zdzierają z klientów więc polecam.

PS
Nie jest tak źle z tym dziadkowozem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A do wyścigów to Ford inne modele oferuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
obiecałem update po jakimś czasie:
Po roku na tarczach i klockach Brembo i 20000 km w tym Andaluzja i sporo autostrad po kraju mogę polecać je dalej. Ani specjalnie nie pylą ani nie piszczą a jak się pamięta by przy każdej zmianie opon wyczyścić piasty to nic nie telepie. Siła hamowania jak w oryginalnych.
  Odpowiedź z Cytatem