Podepnę się pod wątek żeby nie tworzyć nowego.
Mój smax jest z roku 2007, mam radio Sony 1CD. Do tego zamontowany jest zestaw głośnomówiący Nokii - w momencie nawiązywania połączenia radio się wycisza.
Bardzo brakuje mi możliwości odtwarzania muzyki z pendrive i chcę się w końcu za to zabrać. Zdemontowałem już schowek żeby zobaczyć co tam jest i w sumie nie ma nic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie mam żadnego modułu Bluetooth Forda wiec musiałbym go zakupić. Nie mam tez (albo nie widzę) żadnej wolnej wiązki w którą mógłbym się nim wpiąć.
1. Symbole modułów były tu podawane więc nie będę o nie ponownie pytał.
2. Jak się domyślam obecny moduł Bluetooth (ten od Nokii) musiałbym zdemontować, musi być jakoś połączony z radiem. Radio swego czasu zmieniałem z 6000CD na Sony wiec pewnie podpięty jest bezpośrednio do kostki.
3. Moduł Forda należy wpiąć w istniejącą kostkę dochodząca do radia i w zasadzie tyle? Czy są z tym jakieś dodatkowe cuda.
Prosiłbym o jakieś informacje, na co zwrócić uwagę. W razie potrzeby mogę dołączyć fotki zza schowka bo wciąż jest rozebrany.