Cytat:
|
aktualna wersja modu do Sync3 związanego z pudełkiem zachowuje się lepiej bez włączania w ustawieniach Sync3 "opóźnienia kamery"[/B]. Więc każdy, kto ma to ustawienie aktywne i nie jest do niego "jakoś tak przywiązany" - powinien to ustawienie wyłączyć.
.
|
To mam wyłączone.
Cytat:
|
Podobnje "wszystkich" dotyczy info, iż aktualnie w zachowaniu "automatycznym" (bez ręcznej ingerencji za pomocą ikony na ekranie kamery Sync3) przednia kamera jest aktywna tylko na czas wykrywania przeszkody przez przednie czujniki parkowania POD WARUNKIEM, ŻE NIE JEST AKTYWNY BIEG WSTECZNY. Na biegu wstecznym przednie czujniki nie aktywują widoku z przedniej kamery.
|
Ja mam również czujniki boczne czy jak one się nazywają. W sensie ,ze pokazuje mi również wizualizację odległości boku auta od przeszkody. I właśnie ten czujnik w przednim zderzaku który za to odpowiada podczas cofania ,gdy wykryje przeszkodę z boku auta uruchamia kamerę przednią. Ten czujnik działa również przy cofaniu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
To jest owa "zagadka zwłoki przy przełączaniu obrazu z kamery przedniej na tylną".
Niestety z tym problemem nie jesteśmy w stanie NIC ZROBIĆ. Trzeba by poprawić za Forda soft IPMB - a tu niestety nic nie zdziałamy...
|
Tu wszystko jasne