Cytat:
Ja nie neguję waszych zabiegów tylko szydzę z faktów -zawsze drwiłem z tych co trzymają pilota w torebce.I dają się wywalić na 10-12 tysięcy czarodziejom od naklejek za kilkaset zł. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Pilot w torebce - masz na myśli keyless? Też tak sądziłem dopóki nie wypróbowałem, teraz nie wyobrażam sobie nie mieć tego na wyposażeniu auta. Jest to bardzo wygodne, spróbuj i sam się przekonasz.
A co do wydawania pieniędzy i drwin z tego jak to robią inni - na szczęście świat jest piękny różnorodnością i każdy z nas ma inny gust co do pewnie znakomitej większości tematów, bo np. gdybym ja chciał być złośliwy to bym powiedział, że wywalić 11k na oklejanie to pryszcz, a większą oznaką niezbyt trafionych decyzji finansowych jest wyłożenie 200k na crossovera będącego Mazdą 3 na szczudłach, no ale nie jestem złośliwy więc tego nie powiem i niech każdy cieszy się ze swoich decyzji [emoji846]
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka