Odp: Nawigacja z CarPlay na IPC
Nie podłączałem telefonu na androidzie, bo nie mam takowego a robienie testów na pożyczonym niewiele mi da, skoro i tak nie posiadam takowego. Denerwują mnie za to jeszcze inne tematy, pierwszy to rozłącznie się synca podpiętego do wifi z telefonu, tzn po jakimś czasie 10 może 20 minut rozłącza się sync i na dodatek nie widzi już wifi z telefonu. Muszę wyłączyć i na nowo włączyć wifi w telefonie i wtedy sync załapie i chwile podziała i znów rozłącza. To nie sprawa telefonu bo na innym też tak się dzieje. Wprawdzie sprawdzałem tylko na iphonach, ale inne urządzenia "domowe" nie gubią tego wifi. Druga sprawa to kiepskie mapy jeśli miałbym z nich korzystać. Wygoda może i jest bo nie trzeba podłączać telefonu, ale...aktualność map to dramat. Mam F10, bo takie serwer mi udostępnił jako ostatnie a stare są aż przykro. Na dodatek za trafica ford każe sobie płacić...a ja pytam za co? Za ten skansen? Nie wiem czy abonament za trafica, którego nie płacę ma jakiś wpływ na aktualizacje, ale już dawno jest i nowsza wersja synca i nowsze mapy a ja wg serwera mam aktualne to co mam.
|