Cytat:
wrzuć fotkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja uważam że wybór świetny, teraz chyba jedynie BMW trzyma poziom. ale zapytać muszę. czemu wygrała BMW i co jeszcze brałeś pod uwagę?
|
"przerobiłem" sporo aut od Mondeo MK6 , które nie dotarło do Europy , Mazdę 6 , która już się nie pojawi, grupę VAG ( Arteon to auto , które chyba mnie najbardziej rozczarowało , potem przyglądając się usterkowości , DSG, całkowicie skreśliłem VAG-a ), a kupowanie "kury" za ponad ... 200 tyś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , weryfikowałem też Volvo , Alfe itd. Gulia , S60 , BMW 3-ka po prostu za małe , w 4 osoby nie zabierzesz się tym na południe europy a oblepianie auta box-ami .. średnio , w jakimś momencie zerkałem też na W213/S90 ale wizualnie ... może jeszcze jestem na nie za młody
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i najbardziej podeszła 5-tka
dlaczego :
- najbardziej pasowała wizualnie - po prostu to auto mi się podoba
- jakość wykończenia
- siedzenia , ergonomia, jeszcze fizyczność klawiszy
- wyciszenie - jest jeszcze ciszej niż w Vignale
- prowadzenie
- xDrive
- systemy asystujące kierowcy professional ( adaptacyjne tempomat , system trzymania pasa , kontroli odległości , jazda w korku działają świetnie )
- skrzynia ZF ( działa perfekcyjnie )
- silnikowo osiągi / spalanie / zasięg - choć do końca zastanawiałem się nad 30i ( jeździłem na przemian obiema wersjami silnikowymi )
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- poziom rabatów przed wypuszczeniem G60
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...
- na S-kach i autostradach jadać prawym pasem przepisowo siejesz postrach, wszyscy dają po heblach i mijając "żuraw" przez szybę kto siedzi w środku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.