View Single Post
Stary 23-05-2023, 22:12   #9018
kocur
ford::average

Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Matko ... widzę że tutaj same Szumachery na forum i auto co nie ma 5 do setki to nie jedzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czasami jeszcze ważna jest kultura pracy silnika i po prostu święty spokój. Ostatnio pożyczałem moją Mazde 3 120 KM kumplowi co na codzień ma Superba 200 KM i mówi że mu się fajnie Mazdą jeździło i fajnie ciągnie z dołu.

Zrobiłem jakieś 1500 km moją nową Rav4 - zaraz się zacznie płacz że silnik wyje przy przyspieszaniu - jeździć e-CVT trza umieć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. umiejętna jazda i silnika nie słychać - co chwilę przełącza na elektryka i po ostatnich 500 km po Krakowie w korkach mam spalanie 5.6 więc o czym mówimy. A jak trzeba auto ma coś koło 8 do setki i wyprzedzenie kilku tirów pod rząd na wąskiej drodze nie robi problemu.

Każdy ma swoje uprzedzenia i uczekiwania.
Ja kiedyś chorowałem na Subaru Imprezę WRC - jak się przejechałem to mnie kręgosłup bolał a hałas w środku masakryczny - a auto super i dalej mi się podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.