jpr. za taki woreczek żądają tyle kasy a zaślepki zrobić to nie było komu, tak się przyglądałem temu ,,wygłuszeniu,, które raczej nic nie daje i mi sę wydaje że taniej i lepiej by wyszło władować tam worek na śmieci napuścić pianki szybko go zakręcić jak się uformuje i zaschnie będzie lepsze wygłuszenie za mniej niż 40 zł za nadkole, ja poważnie myślałem że mam auto po jakimś przemytniku marychy jak tam zerknąłem to powyciągałem wszystkie tu lipa zero białego pyłu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.