Temat: [Mondeo 2014- ] Trzecie Światło STOP w skrzydło
View Single Post
Stary 05-06-2023, 14:33   #3
MaXyM
ford::expert

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Trzecie Światło STOP w skrzydło

Troche mnie wystraszyles ze sa dwie wersje spoilera. Ale ten "zwykly" spoiler to maja zupelnie wszystkie auta. Spoiler, ktory jest na foto mam nadzieje jest w tylko jednej wersji? On fabrycznie czy nie idzie na ten normalny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stepien na wideo widocznie odzyskal skrzydlo z innego auta, i moze dlatego mial komplet kabli i rurke spryskiwacza. Moze nawet lampe? W kazdym razie film odpowiedzial mi na pytanie jak zaslepic dziure po poprzedniej lampie. A to sam spoiler ja zamyka.
Dlatego mysle ze do spoilera trzeba dokupic ten set (jest wspomniany w ofercie sprzedazy samego spoilera)
https://www.fordshop.cz/p/montazni-s...d-mondeo-kombi

Po ogladnieciu video zaczynam identyfikowac elementy z obrazka z oferty:
- uszczelka (zielona)
- zlaczka wezyka spryskiwacza
- spinki lampy
- wiazka el (czerwona)?
- ie wiem co to jest to czarne i niebieskie w prawym gornym roku schamtu

Ciagle nie wiem czy samo skrzydlo (nowe) sprzedawane tylko z podkladem (do malowania), zawiera lampe stopu? Jakos mi to nie pasuje. No i wtedy pytanie czy przeklada sie te lampe z normalnej klapy.

Ostatnio edytowane przez MaXyM ; 05-06-2023 o 15:07
MaXyM jest offline   Odpowiedź z Cytatem