Temat: [Mondeo 2014- ] Trzecie Światło STOP w skrzydło
View Single Post
Stary 05-06-2023, 20:10   #7
MaXyM
ford::expert

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Trzecie Światło STOP w skrzydło

te sama wersje mamy na czeskich stronach. po dzisiejszym kursie to cena identyczna prawie co do zlotowki. I to chyba ten “dlugi” czyli jedyny dzis dostepny? Z foto w ofertach widze "na oko" te same wingi

@mrk26 masz gdzies foto tego krotszego (albo swego auta)? Jak zapytam google o titanium x-sport to mi wyskakuja tylko MK4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A zeby tego było mało, w polskim katalogu cytowanym przez @arturek jest napisane "Do wersji kombi, z wyjątkiem ST-Line" (btw na czeskiej stronie tego wyjątku nie ma). Myślałem że to dlatego że wszystkie ST-LINE muszą mieć skrzydlo. Przez przypadek kliknałem na link PDF na tej samej stronie i prosze, na pierwszej stronie ST-LINE bez skrzydła. No to jak? ST-LINE ma inne skrzydło niż to z oferty czy co?
BTW w tym samym katalogu sa progi STLINE, i tam też informacja ze "z wyjatkiem ST-LINE". Moze na tej focie jest dostylizowana wersja standardowa a stline faktycznie musi miec progi i skrzydlo. No ale co jak komus sie polamie...
Juz pomijam sam fakt ze to przedlift a w polificie przynajmniej przód jest zupełnie inny (ale progi i skrzydło te same)

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez MaXyM ; 05-06-2023 o 21:00
MaXyM jest offline   Odpowiedź z Cytatem