te sama wersje mamy na czeskich stronach. po dzisiejszym kursie to cena identyczna prawie co do zlotowki. I to chyba ten “dlugi” czyli jedyny dzis dostepny? Z foto w ofertach widze "na oko" te same wingi
@
mrk26
masz gdzies foto tego krotszego (albo swego auta)? Jak zapytam google o titanium x-sport to mi wyskakuja tylko MK4
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A zeby tego było mało, w polskim katalogu cytowanym przez
@
arturek
jest napisane "Do wersji kombi, z wyjątkiem ST-Line" (btw na czeskiej stronie tego wyjątku nie ma). Myślałem że to dlatego że wszystkie ST-LINE muszą mieć skrzydlo. Przez przypadek kliknałem na link PDF na tej samej stronie i prosze, na pierwszej stronie ST-LINE bez skrzydła. No to jak? ST-LINE ma inne skrzydło niż to z oferty czy co?
BTW w tym samym katalogu sa progi STLINE, i tam też informacja ze "z wyjatkiem ST-LINE". Moze na tej focie jest dostylizowana wersja standardowa a stline faktycznie musi miec progi i skrzydlo. No ale co jak komus sie polamie...
Juz pomijam sam fakt ze to przedlift a w polificie przynajmniej przód jest zupełnie inny (ale progi i skrzydło te same)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.