Temat: [Ogólne] aktualizacja dla sync 3
View Single Post
Stary 08-06-2023, 19:17   #1874
sawoj
ford::advanced

Imię: Wojtek
Model: Ford Fusion USA
Silnik: 2.0 240KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: aktualizacja dla sync 3

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A nawet przeczytawszy caly watek o Sync3 ciagle nie znajdziesz tam odpowiedzi na niektore zadawane pytania. Ja tez nie wiem czy moge sobie wgrac nowsze mapy. Wiem, ze powinienem formatowac (zrozumialem ktora opcja jest za to odpowiedzialna w Cyanlab), wiem juz ze jest na forum pare osob co sobie poradzi z uwalonym APIM (ale nie chce go sobie uwalic). Wiem, ze moze mi sie aktualizacja nie zmiescic. Ale nie ma odpowiedzi co sie stanie jak sie nie zmiesci. A wlasciwie wszystko powyzsze to dedukcja i to dzieki temu ze zawodowo jestem programista.
Przecież @tedi_k napisał jak to zrobić. Po jego wskazówkach szukamy co to jest jailbreak i związane z tym mody do zrobienia aktualizacji. W Twoim wypadku nigdy nie rób reformata. Poświęciłem kilka dni na to aby samemu dojść do bezpiecznej metody aktualizacji i wszystko działa. Mam satysfakcję że coś wykonałem sam i nie musiałem nikomu płacić ani też czekać na gotowe rozwiązanie.

Ostatnio edytowane przez sawoj ; 08-06-2023 o 19:22
sawoj jest offline   Odpowiedź z Cytatem