Cytat:
... za to co zrozumie odbiorca, zawsze odpowiedzialny jest ten, który tworzy komunikat...
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szczególnie przy "komunikowaniu laikom"...
Współczuję tym gościom od "Modelu Standardowego" w sytuacji, gdy większość "laików" nawet nie rozumie dlaczego spadło jabłko na głowę Newtona...
BTW - jakoś wcale "nie czuję się nieswjo" z tego powodu, że Kolega "tego nie ogarnia"... Powiedział bym nawet, że mnie to nie dziwi...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bez urazy - to, że Kolega nie zrozumiał nijak nie implikuje, że ja "nie wyjaśniłem jednoznacznie". Jedyne, co z tego wynika - to to, że "Kolega nie zrozumiał". I tak już pewnie zostanie...