1 - nie, ale na pewno musisz zdjąć pasek osprzętu, zanim poluzujesz i odkręcisz sprężarkę. Jeśli jest tak "pokręcony"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak u mnie, to sobie narysuj jego przebieg.
2 - nie wiem
3 - na fotce widać, że może przeszkadzać rozrusznik - jak nie przy samym odkręcaniu miski, to przy jej ściąganiu na pewno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
4 - klucz do napinacza paska osprzętu (żeby go zluzować): 18 - nie wiem, czy wejdzie oczkowy odgięty? ja miałem grzechotkę 1/2" + nasadka ultraniska no i sam pasek osprzętu: jeśli masz 6PK2179 to (o ile będzie wymagał wymiany) możesz sobie darować ćwiczenia z paskiem 6PK2175 - wg wszelkich katalogów powinien on pasować, ale nie pasuje. Pozostał zakup w ASO - nigdzie indziej nie znalazłem.
5 - powodzenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.