View Single Post
Stary 29-08-2023, 22:17   #7236
oszka
ford::amateur

Model: mondeo
Silnik: 1.6 EcoBoost
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Spot łódzkiej grupy

Cytat:
Napisał umcyk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hejka. Widzę że zaczyna się tutaj coś dziać miłego.
Jak praca pozwoli to chętnie się spotkam pokopać w oponę.
Może niech każdy rzuci propozycje dnia i miejsca spotkań, jak się coś pokryje to będzie można uznać, że to przeznaczenie,��
Cześć,
miło, że choć jedna osoba (oprócz mnie) jest zainteresowana spotem.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do dnia i miejsca dostosuję się. Oczywiście mogę wyjść z konkretną propozycją, tylko nie wiem czy "świeżakowi" wypada Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S. minął tydzień użytkowania mondka i już nie jestem szczęśliwą użytkowniczką, lol. Problemy z tankowaniem (wybija paliwo), po wymianie akumulatora okazało się, że ma jednak start/stop, który wkurza na maksa (muszę to dziadostwo jakoś wyłączyćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), dziwnie "brzęczy" w środku przy odpalaniu klimy, zauważyłam też leciutki dymek z wydechu. No po prostu super..., aż boję się jechać do warsztatu...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
oszka jest offline   Odpowiedź z Cytatem