Temat: [Mondeo 2007-2014] Jaki interfejs diagnostyczny wybrać
View Single Post
Stary 12-09-2023, 13:52   #373
MaXyM
ford::expert

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Jaki interfejs diagnostyczny wybrać

Dzisiaj bym kupowal VLinker FS. Tak kabel jak i BT.
Mam STN1170 od Viakena juz wiele lat i jestem bardzo zadowolony. Ale od VLInker jest kilka razy szybszy. Fakt, w wiekszosci przypadkow nie ma to wiekszego znaczenia. Ale VLinker jest polecany na forum Forscana, szczegolnie jak sie robi wieksze rzeczy np. upgrade modulow.

Z bezprzewodowych mam icar'a3 Wifi, a to dlatego ze w tym czasie nie bylo wersji BT dla iOS. Dzis to Wifi mi przeszkadza bo uzywam CarPlay bezprzewodowo a do tego potrzebne wlasnie Wifi powodujac niemoznosc korzystania z Forscana w tym samym czasie.

Ale poprawcie mnie jakby co.

Edit: po komunikacji z vgate, potwierdzili mi ze maja magazyny w Czechach. A to znaczy, ze kupujac w ich oficialnym eshopie (vgatemall) nie ma potrzeby placic DPH ani cla. Wiec te ceny sa koncowe. I sporo nizsze niz ich polski reseller Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co wiecej w tym momencie maja znizke 20% na VLinker FS USB, a dodatkowo kupony zmniejszajace cene o pare $ wg ceny zamowienia (patrz ich glowna strona)
Wlasnie sobie u nich zamowilem, 10 min po zamowieniu dostalem info ze juz zamowili wysylke w DHL (za darmo oczywiscie). Ogolnie super support i komunikacja.

Ostatnio edytowane przez MaXyM ; 13-09-2023 o 10:23
MaXyM jest offline   Odpowiedź z Cytatem