Cytat:
|
Na miejscu Kolegi sprzedał bym to auto!
|
na miejscu kolegi bym sie nie udzielal jak nie ma nic merytorycznego do powiedzenia. potem ze na forum nie mozna nic znalezc jak sa takie niepotrzebne uwagi a tematy wleka sie w nieskonczonosc bez zadnej checi pomocy. wstyd...
pewnie ze 60zl to nie jest majatek, ale wiedza dla innych szukajacych czy innymi programami mozna na szybko bez inwestowania uzyc danej funkcji jest bardzo przydatna. poza tym jesli mam placic dla jednego klikniecia zeby zaspokoic twoje wybujale ego "bo ciebie stac na licencje" to tyl bardziej czuje sie zmotywowany zeby znalezc inne rozwiazanie
po prostu kabel ten wspolpracuje z wieloma programami:
Carscanner.info
DashCommand-ELM
EasyOBD II
GM Mode 22 Scan Tool by Terry
Maxitest
OBD Gauge for PalmOS and Pocket PC by Dana Peters
OBD Logger by Jonathan Senkerik
OBD-II ScanMaster by Wladimir Gurskij
obd2crazy.com
OBD2Spy
OBD Logger
OBD-II ScanMaster
OBDAutoDoctor
OBD Gauge for Palm OS
PCMSCAN
ProScan
pyOBD by Donour Sizemore for MacOSX and Linux
RDDTC by Pete Calinski
Real Scan by Brent Harris
ScanTest for Pocket PC by Ivan Ganev aka a-ser
ScanTool.net
ScanMaster
ScanXL
wOBD by WDT
ELM Config
mozliwe ze ktos juz je testowal i wie czy oferuja one jakies rozszerzone funkcje konfiguracyjne czy sa tylko typowo diagnostyczne do odczytow czujnikow i bledow.
to pozwolilo by zaoszczedzic na prawde duzo czasu, a po to jest forum zeby zapytac lub podzielic sie wiedza dlatego jesli nie masz nic ciekawego (wnoszacego do tematu poza kasliwymi uwagami i psujacymi atmosfere) do powiedzenia to prosze sie nie wypowiadaj.
pozdrawiam
Cytat:
|
?? Wysylaja z magazynow w DE (chociaz mi twierdzili ze z CZ ale dla Chinczykow to pewnie to samo). przyszlo DHLem w 4ty pracujacy dzien. Co wiecej bez dodatkowego vatu czy cla.
|
no za chwile wylatuje na 2 tyg na wakacje wiec wolalem nie ryzykowac ze zamowie a kabel a on dojdzie dojdzie jak mnie nie bedzie i wroci z powrotem. jesli sie okaze ze kabel potrzebuje uzywac czesciej niz raz do roku to najwyzej go kupie a viakena sprzedam. dzieki za polecajke bede o niej na pewno pamietal