o, genialnie !!! siedziałem wczoraj pół dnia na allegro i znalazłem jakieś za 860 złotych... a Ty od razu za 90
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. w tej sytuacji faktycznie lepiej kupić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Mechanik też powiedział, że nie rozumie jak mogłem wygiąć półoś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Za to kolega prostował wał napędowy do iveco i dobrze mu to zrobili, w Toruniu jest firma, która prostuje i wywarza wały napędowe i półosie, jednak gdzie Warszawa, a gdzie Toruń
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kupię tę półoś i będę miał sprawę z głowy
Dziękuję !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.