Temat: [Edge 2015- ] Prostowanie pułosi
View Single Post
Stary 02-10-2023, 07:20   #3
VERUS
ford::beginner

Imię: Aleksander
Model: EDGE
Silnik: 2.7
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Prostowanie pułosi

o, genialnie !!! siedziałem wczoraj pół dnia na allegro i znalazłem jakieś za 860 złotych... a Ty od razu za 90 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. w tej sytuacji faktycznie lepiej kupić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Mechanik też powiedział, że nie rozumie jak mogłem wygiąć półoś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Za to kolega prostował wał napędowy do iveco i dobrze mu to zrobili, w Toruniu jest firma, która prostuje i wywarza wały napędowe i półosie, jednak gdzie Warszawa, a gdzie Toruń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kupię tę półoś i będę miał sprawę z głowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Dziękuję ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
VERUS jest offline   Odpowiedź z Cytatem