Cytat:
|
Cześć. Mam pytanie, czy macie delikatnie basowe głosy w swoich Focusach, tak jakby sportowy wydech? U mnie mam wrażenie, że czasem słyszę takie lekkie basowe mruczenie przy dodawaniu gazu/przyspieszaniu, czasem nie. Dodam, że cały czas mam problem drżenia nadwozia. Opony wymienione na nówki sztuki, dalej przy 130 km/h drzy całe nadwozie, w tym czuć to mocno również na kierownicy. Wracając do wcześniejszej wypowiedzi o drganiach modeli sprzed liftingu - moje auto jest z grudnia 2022 - lifting ma za sobą.
|
Te basowe głosy to pewnie tryb Sport. Podczas jazdy poprzełączaj miedzy trybem normal i sport, poprzyśpieszaj na jednym i drugim, usłyszysz różnicę. W trybie sport dodatkowo pierdzi z głośników
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Co do wibracji u mnie Titanium, 1.0 155 mhev, automat drżenie nie występuje. Zdarzyły się raz po założeniu nowych opon po przejechaniu ~50 km jednak się ułożyły i przeszło.
@
bolojang
Co do wyboru samochodu, miałem ten sam dylemat Octavia, Ceed, Proceed czy Focus. Wybrałem Focusa i nie żałuję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Już prawie 9 tys za mną i wszystko śmiga, nic się nie dzieje. A systemy w samochodzie sprawują się lepiej niż sądziłem.