View Single Post
Stary 20-10-2023, 20:13   #1971
Wodzu1982gw
ford::amateur

Imię: Grzegorz
Model: Mondeo titanium S
Silnik: 2.0
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Forscan - program do diagnostyki i nie tylko

Panowie - dlawas od razu zabieram sie za cos nowego a dla mnie nic nowego poprostu nowe auto i nowy program - proste - nie wszystko czlowiek jest w stanie od razu ogarnac. Fakt brak internetu dal sie we znaki i procedura byla u mnie przerwana. kolejna sprawa chcialemporyglowac zamki po przekroczeniu tzw 20km i takze nic nie przyjmowalo. Ale juz jest to ogarniete. bo czlowiek tez nie wiedzial ze program by dokonywac zmain trzeba zaznaczyc manualnie funkcje inzynieryjna.
Więc prosze powstrzymajcie się odpisania chyba ze coś sensownego wniesiecie niz tylko szydzenie i krytykę - jak dotad nikt nie pomógł mi i nie odpowiedzial za to 2 osoby juz krytyka. Smieszne.
Chcecie pomóc ok
chciałbym zmienic u siebie w aucie za pomocą forscan audio - slyszalem jak i widzialem ze takie rzeczy mozna zrobic pytanie tylko czy u mnie w aucie sie da. jesli mogę to poproszę o pomoc co i gdzie dokladnie oraz na jakieustawienia pozmieniac.
No i oprucz tego ale to w puzniejszym czasie chcialbym pozmieniac pareustawien ktore moge powlączac a sa przez producenta wylaczone - takze nie wiem jakie są to ustawienia.
Pomozecie czy znow zamierzacie krytyką walic?
Podejżewam ze predzej czy puzniej sam do tego dojdę szperajac gdzie indziej jesli tutaj nie dostanę odpowiedzi.
Wodzu1982gw jest offline   Odpowiedź z Cytatem