View Single Post
Stary 24-10-2023, 21:57   #389
castrol
ford::average

Model: S-Max ST Line
Silnik: 2.0 Diesel
Rocznik: 2022
Domyślnie

Cytat:
Napisał AstraC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli wkładają randomowo? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bo w 2022, brakowało tych lampek z tyłu - co ciekawe po zakupie modułów, podłączeniu do istniejącej wiązki, zadziałały od strzała, podobnie kubki.

PS. Jakbyś chciał kubki zmieniać na podświetlane daj znać, bo łatwo uszkodzić dekor (wiem bo to zrobiłem) a potem nowy 520, a używany ciężko dorwać i wcale nie dużo taniej. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mój też jest z 2022 [emoji2]. Kubków nie będę zmieniał. Nie potrzebuję tam żadnych światełek. Nawet kiedyś Cię na priva o to pytałem ale uznałem, że nie ma sensu. Chciałem dołożyć oświetlenie nóg pasażerów z tyłu ale się okazało że jest.

Może kiedyś dołożę klamki z tyłu ale możliwe że z tym jest trochę zachodu.

Cytat:
Napisał bobanr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oldskulowe oświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej.
Ja wymieniłem sobie te żarówki na ledowe od Philipsa [emoji6]

Edit. Sorry za post pod postem. Zapomniałem, że tu się to automatycznie nie łączy

Ostatnio edytowane przez Speedo ; 25-10-2023 o 11:11
castrol jest offline   Odpowiedź z Cytatem