Cytat:
|
Światła na Auto zawsze będą świecić minimalnie ciemniej a zegarów nie da się ściemnić. Światła oszczędność żarówek, włączają śię i wyłączają non stop, tunele, zalesienie. Ładowanie około 16 V. Tej opcji nie było w mk2 i żarówki trafiało non stop. Regulacji ściemnienia na zegarach brak ze względów jw. Tymczasowe ściemnienia w tunelach, po co wygaszać zegary. Wyłącz Auto i wszystko wraca do normy. Co do instalacji czujnika rozpiskę mam w domu więc wieczorem mogę opisać. Ale już to robiłem na jednym z wątków.
|
Witam, trochę odgrzebane ale chciałbym tylko aby potwierdzić, że na położeniu Auto przełącznika świateł nie działa automatyczne ściemnienie zegarów/wyświetlacza radia? Mój Focus MK3.5 ma dołożony czujniki deszczu. W sumie nawet nie zwracałem uwagi na to auto -ściemnienie, dopiero żona któregoś razu wraca i mówi że jej w oczy świeciło jak jechała wieczorem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przełącznik w pozycji światła mijania i wszystko jest ok. Pytanie czy na "auto" też tak się da?
Pozdrawiam
Krzysztof