Cytat:
|
To jak jest z tym pasem? Sprawny, czy coś nie tak?
|
Sam pas jest sprawny ale podobno coś z czujnikiem jest nie tak.
Cytat:
|
Skoro "Pan" mechanik tak powiedział, to kupuj klamrę i wymieniaj. Na fcp tracisz tylko swój czas. Cenny zapewne. Chociaż, jak już Ci próbowano wytłumaczyć, nie w klamrze tkwi Twój problem, jeno w pasie. Jeśli w ogóle tam, bo "Pan" mechanik tajemniczy i nie udostępnia klientom odczytanych kodów błędów
|
Udostępnił ale nie pamiętam co dokładnie było napisane, na pewno pojawiło się słowo belt.
Cytat:
|
Proszę przeczytać jeszcze raz swoje tu wypowiedzi oraz moją na nie odpowiedź. I powtarzać tę czynność aż do zrozumienia, że odpowiedź była aż nader grzeczna (choć oczywiście nieco uszczypliwa...) jak na poziom (merytoryczny i językowy) pytania.
|
Bardzo przepraszam że nie dostosowałem poziomu merytorycznego i językowego pytania do oczekiwań Szanownego Kolegi i jednocześnie dziękuję za nader grzeczną odpowiedź. Mimo wszystko pragnę zaznaczyć że przeczytałem jeszcze raz mój post i nadal nie widzę usprawiedliwienia dla łagodnie rzecz ujmując uszczypliwej odpowiedzi Kolegi.
Cytat:
Napinacze były zintegrowane z klamrą pasa ponad jakieś 20 lat temu... Ostatnie takie konstrukcje zdaje się w Escorcie w przypadku Forda...
Tyle na temat poziomu merytorycznego "mechanika" - z dokładnością do umiejętności zrozumienia jego wypowiedzi przez szanownego Kolegę...
|
Na pewno w komunikacie pojawiło się słówko belt które z tego co mi wiadomo oznacza pas. Czego to dokładnie dotyczyło nie jestem w stanie powiedzieć, powtórzyłem tylko to co mi mechanik powiedział ale możliwe że coś przekręciłem. W następnym tygodniu jadę na naprawę więc wtedy będę w stanie powiedzieć więcej.
Cytat:
|
W humorze jestem i byłem - znakomitym.
|
Zgadzam się z tym, zabawny z Ciebie gość
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.