View Single Post
Stary 28-11-2023, 18:00   #419
Danillo
ford::average

Imię: Daniel
Model: S-max
Silnik: Hybrid
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Hybryda - kto już ma, wrażenia i odbiór

Fotele w Vingale trzeba samemu spróbować. Mi pasują ale jestem drobnej budowy. Większym obywatelom są za ciasne i sporo osób narzeka - możesz tu poczytać na forum. Pewnie te wszytkie poduszki pompowane powodują zmniejszenie użytkowej części foteli.

Wentylacja jest taka sobie, tzn. działa ale na dolnej części fotela wieje zbyt zimnym powietrzem co jest nieprzyjemne. Ja włączam na krótko żeby schlodzić i zaraz wyłączam.

Kiedyś byłem fanem Subaru i ich technologii stełego napędu 4x4. Jak już spadł śnieg to fajnię się tym driftowało po lotniskach i szerokich torach.
Teraz jeżdżę ośką i w 99% przypadków daję sobie radę, również podjeżdząjąc na narty. Wymaga to pewnej strategii, utrzymania prędkości, uważnego parkowania etc. ale da się.
Choć czasem brakuje mi tego luzu zatrzymania się w kopnym śniegu żeby kogoś przepuścić a potem spokojnie pojechać dalej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz to ja raczej oczekuję że SUV-y będą mnie przepuszczać pod górkę, choć z tym różnie bywa bo coraz więcej tych pseudo terenówek jest ośkami.

Paradoksalnie ruszanie hybrydą wymaga większej uwagi niż dieslem, "kopniak" z baterii szybciej powoduje zerwanie przyczepności kół niż w dieslu.
Danillo jest offline   Odpowiedź z Cytatem