Temat: [S-MAX 2006-2015] Wyciek wody/płynu na moduł komfortu
View Single Post
Stary 19-01-2024, 08:48   #25
Krzy_Ku
ford::average

Imię: Krzysztof
Model: Smax
Silnik: 2.0TDI
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Wyciek wody/płynu na moduł komfortu

trafiłem na post @tedi_k

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To wtedy nie mają problemu, żeby podać z kim trzeba rozmawiać albo wręcz sami dzwonią z "niewielką prośbą"... ASO w Katowicach, Bielsku Białej, Tychach, Rybniku... Więc z tymi "300 km od Częstochowy" to ów klient nieco przesadził.
Generalnie racja - to jego problem, więc zostawmy sprawę...

BTW - pół godziny temu ów "złożony problem" został "rozwiązany" w niedługą chwilę...
Kolejny BCM poliftowy zalany poprzez zieloną wtyczkę. Był tu temat o "klaksonie przy naciskaniu hamulca" (w dziale S-maxa, bo to akurat był S-max). To właśnie ta "zielona wtyczka poliftowego BCM". Zresztą kilka pinów miała też zielonych...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc chyba temat zdarza sie w S-max'ach :-(

Bump: jeszcze to:
Cytat:
Napisał tpjpcmax Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam. Mam zalany płynem do spryskiwaczy moduł BG9T-14A073-DH w S-MAXie 2.0 TDCI 140KM z 2011r. Zamówiłem już z końcówką CH. Z tego co wyczytałem na forum powinien pasować. Czy któryś z kolegów może polecić jakiś warsztat, kogoś, kto ogarnie programowanie modułu we Wrocławiu lub okolicy?
Krzy_Ku jest offline   Odpowiedź z Cytatem