Cytat:
|
jak ja kocham takie gotowce. ktoś coś napisze i powielają to w setkach sztuk, a przecież to nie jest wasz produkt tylko koncernu Castrol
|
Cześć, przepraszam jakos wcześniej przegapiłem ten wątek, wiec wybacz, że dopiero odpisuję. Co masz na myśli, że to nie jest nasz produkt? Pracuję w Castrolu od wielu lat z Bartkiem. Tak się składa, że sami piszemy odpowiedzi bardziej z głowy niż ze ściągi. Jesteśmy na forum, po to, aby właśnie odpowiadać na pytania zwiazane z Castrolem. Robie to wolnym czasie i dopiero się uczę obecności na forach, dlatego proszę Was o wyrozumiałość
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Myślę, że to forum to nie miejsce na lokowanie produktu i reklamy podprogowe. Swoją drogą, firmie Castrol musi się dość przeciętnie wieść skoro w ten sposób próbuje zwiększyć swoje zasięgi…
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Jesteśmy na forach z Bartkiem Makarskim, żeby wasnie rozmawiać o kwestiach tehcnicznych, czy z perspektywy ekspertów już długo pracujących w Castrolu powiedzieć Wam jak to wyglada z naszej perspektywy. Nic nikomu nie chcemy sprzedawać i do niczego nikogo nie namawiamy. Odkryliśmy jednak, że rozmowy na forach bardzo dużo nam dają wiedzy na temat potrzeb użytkowników, informacji, któych szukają, a my za to możemy sie odwdzieczyć szybkim znalezieniem odpowiedzi- jeśli sami czegos nie wiemy to mamy dostęp do inżynierów ze wszystkich naszych cenrów badawczych i produkcyjnych i możemy poszukać dla Was odpowiedzi.