Cytat:
|
Chodzi mi o zabezpieczenie przed tzw. walizką i Game Boy
|
Chciałem tylko przypomnieć, że już od jakiegoś czasu nowe kluczyki Forda przestają się komunikować z samochodem po 40 sekundach bezruchu, więc nie powinieneś się obawiać kradzieży na tzw. walizkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Mi akurat ukradli Focusa, plus kilka innych Focusów też zniknęło z dzielnicy w podobnym czasie, więc zabawnie się czyta takie pierdoły.
|
To pewnie byłeś jednym z tych 10 właścicieli Focusów, co skradziono w Polsce przez cały rok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Że się ktoś w Polsce na Pumę czy Kugę pokusi to jeszcze jestem w stanie uwierzyć, a nawet na Mustanga, ale Focus to szczyt obciachu wśród suvowo crossoverowych sąsiadów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Obyś miał rację, że mi nikt Focusa nie ukradnie.
|
Skoro takich Audi A4 czy BMW 5 skradziono niecałe 100 sztuk w ciągu roku, to nadal będę podtrzymywał, że jak nie mieszkasz w Warszawie i okolicy to statystycznie jest większa szansa że wygrasz w totka, niż że ci gwizdną Fokę
Ale oczywiście każdy robi jak uważa