Cytat:
Samo wycinanie to około 3godziny roboty. Ja robiłem to Dremelem więc paprochów było mnóstwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miejsca mało , więc nie jest przyjemnie.
|
Tez zamierzam się przy tym "zakręcić" Przydało by się parę wskazówek przed wycinaniem. Po pierwsze pod pianką są dwie warstwy plastiku. W pierszej trzeba wyciąć otwór pod głośnik o odpowiednim kształcie. Naciskałem palcem i jest sztywne wiec otworu nie ma. Domniemam że w drugiej warstwie plastiku ten otwór już będzie, tak by magnes głośnika sie zmieścił, czy też trzeba odrębnie wyciąć okrągły otwór na ten magnes? Kolejna sprawa to gniazda do mocowania maskownicy, czy pod pianką są wycięte w plastiku czy też nie i trzeba je wyciąć? Odpowiednie usunięcie pianki to jasna sprawa ale mi chodzi o plastikowa skorupę pod spodem do której jest pianka przyklejona.
Widać dwie warstwy plastiku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.