Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacja fabrycznego audio
View Single Post
Stary 12-02-2024, 20:34   #873
steell
ford::professional

Imię: Andrzej Marek
Model: Ford Fusion mk2 z USA /Mondeo mk5/
Silnik: 1,5 EB wersja SE, K&N 33-5000
Rocznik: 2014 model 2015
Domyślnie Odp: Modyfikacja fabrycznego audio

Cytat:
Napisał sabaciontko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Samo wycinanie to około 3godziny roboty. Ja robiłem to Dremelem więc paprochów było mnóstwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miejsca mało , więc nie jest przyjemnie.
Tez zamierzam się przy tym "zakręcić" Przydało by się parę wskazówek przed wycinaniem. Po pierwsze pod pianką są dwie warstwy plastiku. W pierszej trzeba wyciąć otwór pod głośnik o odpowiednim kształcie. Naciskałem palcem i jest sztywne wiec otworu nie ma. Domniemam że w drugiej warstwie plastiku ten otwór już będzie, tak by magnes głośnika sie zmieścił, czy też trzeba odrębnie wyciąć okrągły otwór na ten magnes? Kolejna sprawa to gniazda do mocowania maskownicy, czy pod pianką są wycięte w plastiku czy też nie i trzeba je wyciąć? Odpowiednie usunięcie pianki to jasna sprawa ale mi chodzi o plastikowa skorupę pod spodem do której jest pianka przyklejona.

Widać dwie warstwy plastiku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez steell ; 12-02-2024 o 20:42
steell jest offline   Odpowiedź z Cytatem