Cytat:
|
To jest zaślepka otworu na hak.
Co do potrzebnych części to wydaje mi się że ACC potrzebuje kierunkowych tylnych czujnikow abs (są seryjnie jak się ma automatyczne parkowanie, Twój nie ma).
Wiązka - można dorobić, to raptem 4 przewody (zasilanie plus CAN) i przeciągnięcie do kamery przy lusterku
|
Koszta na razie są takie: radar 520, przyciski 370. Rozmawiałem na czacie z konsultantem ze sklepu z częściami forda i powiedział mi że nie mogę zrobić zamówienia na części, których nie ma u mnie zamontowanych fabrycznie bo nie można ich dopasować. Muszę podać VIN, które te części ma i wtedy mogę złożyć zamówienie. Jestem zielony w tym temacie ale co znaczy nie można dopasować? Chodzi o to, że trzeba zrobić ich kodowanie? Druga rzecz to powiedział że zderzaki w mk4 nie mają zaślepki do radaru. Pytanie co muszę zrobić aby taki ABS zamówić, podać czyiś VIN? No i decydujące pytanie czy byłbyś w stanie dołożyć mi taki tempomat, ewentualnie jakbyś nie mógł to czy mógłbyś kogoś polecić w Warszawie. Nie chciałbym się przysłowiowo obudzić z ręką w nocniku po zakupie wszystkich części
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Radar jeszcze mogę zwrócić a przyciski udało mi się wstrzymać w ASO. Jak nie będę miał pewności to najprawdopodobniej niestety odpuszczę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.