View Single Post
Stary 13-05-2024, 19:24   #19
Żyrafa
ford::beginner

Imię: Tomek
Model: Ford S Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Starym S-Maxem do Chorwacji

No cóż, dziękuję za opinie, najpierw optymistyczne, a potem sprowadzające na ziemię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dowiedziałem się kilku rzeczy, i co mnie zdziwiło najbardziej to rzekoma konieczność wyszukiwania mechanika od Forda. Przyznam, że mieszkając w niewielkim mieście nigdy nie przyszło mi do głowy szukać w ten sposób, po prostu jechałem do serwisu polecanego, lub nieodległego i żaden mechanik nigdy nie odmówił mi naprawy ze względu na markę. Nie miałem też powodów do reklamacji. Może w Polsce jest wyjątkowo pod tym względem.

Co do Assistance to przyznam szczerze, że nie sądziłem, że takiego popularnego modelu z popularnym silnikiem nie da się w razie potrzeby naprawić na miejscu gdzieś w promieniu tychże 400km.

Teoretyzując - do Splitu mam 1200 km, więc odejmując 800 (2x400km) zostało by mi 400 km ze słabym zabezpieczeniem, a na początku mógłbym poprosić o powrót do domu, a później o transport do miejsca przeznaczenia i tam naprawiać. Teoretycznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Żyrafa jest offline   Odpowiedź z Cytatem