Czesc! Przeszukując forum nie znalazłem nic aktualnego co by dotyczylo Focusa MK2 z 2006, i rozwialo moje wątpliwości.
Mianowicie pierwsze moje pytanie czy zakup popularnego chinczyka 2din z allegro czy aliexpress to wygodny i rozsądny wybór do swojego auta w konfiguracji 2gb/32gb?
Zależy mi na tym aby :
- plynnie chodzilo google maps\yanosik + spotify jednocześnie
- czasami jakis youtube dla dzieciakow
- możliwość włożenia karty sim z internetem mobilnym( czy wtedy z radia mogę zrobic router 4g/5g dla reszty pasażerów?)
- podłączenie kamery cofania ( dla lepszego komfortu parkowania, w moim sedanie nie zawsze wygodnie parkuje mi sie tyłem bo nie widać gdzie konczy sie auto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie planuje miec tam zadnych potrzebnych danych, muzyki, zdjec, filmow itp.
Potrzebuje odciażyć telefon z ktorego do tej pory uzywam nawigacji, muzyki po bt, udostepniania wifi dla reszty pasażerów.
Przeglądałem rózne materialy na yt,google i wydaje mi się, że 1/16 to strata czasu i pieniedzy.
Proszę o pomoc i rady , najlepiej użytkowników takiego sprzetu, kogos kto mial styczność z podobnymi radiami.
Dla przykladu pierwsza lepsza oferta z allegro (wyglad i cena jak najbardziej na tak)
https://allegro.pl/oferta/radio-samo...3-58491fbe48e4