Witam
Borykam się obecnie z awarią centralnego zamka, mianowicie, zaczęło się od problemów z zamknięciem z pilota, dwa dni z rzędu, uznałem, że mikrostyk zamknięcia świruje, rozebrałem pilota wyczyściłem styki, przelutowałem i wymieniłem baterię. Jak to bywa w wymianie baterii, musiałem później zaprogramować piloty i tak zrobiłem, na początku piloty nie reagowały na programowanie, więc usunąłem z immo piloty, zaprogramowałem oryginał i dorabiany. Centralny zamek działa z pilota w obu kluczach oraz immo widzi oba klucze, ale problem pojawił się przy zamykaniu auta, nie ma sygnalizacji kierunkami oraz nie działa otwieranie wszystkich drzwi od środka przyciskiem przy klamce a druga sprawa wcześniej działał centralny nawet z klucza po przekręceniu wkładki a teraz już nie.
Widziałem temat uszkodzonego zamka, sprawdziłem to, zmierzyłem sygnał zwrotny do otwarcia zamknięcia i dalej jestem zielony co robić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może ktoś z was ma jakiś pomysł, kodowanie kluczy nic nie daje bo to tylko programowanie pilotów, tutaj problem polega na braku reakcji centralnego zamka na mechaniczne otwarcie i zamknięcie, z pilota również nie ma mrugnięć.