View Single Post
Stary 19-06-2024, 23:19   #30
teiksef
ford::advanced

Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Fordpass czy udało się komuś aktywować

Cytat:
za dużo byś oczekiwał od osób , które poświęciły bardzo dużo czasu na rozwiązanie tego problemu aby podzieliły się taką informacją ot tak sobie , a ktoś potem będzie spijał śmietankę że to jego rozwiązanie i wołał kasę
Oczekiwałem jedynie informacji. Napisałeś, że się mylę (twierdząc, iż nie ma Jailbreaka na Sync4), w uzasadnieniu podałeś link, który niestety o tym nie świadczył, dodatkowo nazywając mnie leniem (bezpodstawnie, bo oczywiście wcześniej szukałem wiadomości na ten temat), a teraz piszez, że za dużo bym chciał. Nie chce mi się szukać kapitalików na to... Może rzeczywiście jestem leniem.
Jeśli jest jailbreak na Sync4, opracowałeś go i sobie z niego korzystasz - w porządku.
Natomiast mam niestety wrażenie, że to spijanie śmietanki i wołanie kasy za czyjeś rozwiązanie dotyczy raczej osób, które np. aktulnie za kasę polonizują Sync3. Jeden z moich pierwszych postów na tym forum kilka miesięcy temu to była instrukcja, jak spolszczyć Sync3 US MY20, za pomocą narzędzi dostępnych na FMods i Cyanlabs. Ale po 30 minutach od dodania zniknął (dodałem więc gdzie indziej, i linkuję zwykle do https://www.fordescape.org/threads/h...-pl-eu.123362/)
Zabawne, że ludziom z FMods i Cyanlabs nie przeszkadza, że ktoś korzysta z ich narzędzi, a jakiemuś moderatorowi z FordClubPolska to zaprzeszkadzało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
teiksef jest offline   Odpowiedź z Cytatem