View Single Post
Stary 30-06-2024, 07:48   #9432
Matych
ford::expert

Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@Matych , zdaje się na jakąś Mazdę przeszedł o ile mnie pamięć nie myli.

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jest i on Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

... a zawieszenie w CX60 już klientom zdążyli powymieniać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem.Tak kupiłem full CX5,minał rok w środę pierwszy przegląd.Łożyska McPhersona do wymiany trzeszcza i stukają na progach zwalniających, albo przy zjezdzie z krawężnika.Poza tym wszystko ok jestem zadowolony.

Cytat:
Napisał kocur Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przyznam że wiele mazdowych forów poczytałem i pierwszy raz słyszę że coś jest z nimi nie tak.
Ogólnie odkąd mazda wymyśliła skyactive to już pierwsze mają grubo ponad 10 lat (benzyny i dizle) i śmigają.
nie wiem jak 3,3 ale 2,2 to porażka jeden z najch.... silników na świecie.Diesla 2,2 Mazdy omija sie szerokim łukiem.Benzyny są pancerne i skrzynie.
Matych jest offline   Odpowiedź z Cytatem