Cytat:
Tak to jest ze sporą grupą uzytkowników takich jak
@ Piko5TSZ
- my tu musimy "zakładać" czy "domyślać się" (jak ja) bo kolega nie umie napisać pełnym zdaniem co i jak robi w jakim aucie...
Nie ukrywam, ze większość takich przypadków ja osobiście "traktuję z buta", bo nie mam już zdrowia by się dopytywać "ale co kolega nawyprawiał i o co konkretnie chodzi"...
|
Kolego ja posiadam kuge II nie Kuge I
Bump:
Cytat:
|
Jak rozumiem, zmieniasz moc silnika najpierw w bcmii a następnie wykonujesz procedurę PCM relearn from central configuration? Po tym powinno się dać skasować błędy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Dokładnie tak robię i nie mogę wykasować błędów. Dodam że posiadam kuge II bo nie którzy mi zarzucają że nie informowałem i sugerują że mam kuge I a wyraźnie jest napisane że rocznik 2014 modelowo 2015 (kuga I szła do 2013roku)
Bump:
Cytat:
|
Takie pretensje to do moda za polaczenie tematu z prefixem "Kuga mk2" do ogólnego o DW10C.
|
Kolego ja posiadam 2014r kuga II (modelowo 2015)
Kuga I była produkowana do 2013
Bump:
Cytat:
|
Nie, w Kudze MK1 (od 2010 do końca produkcji ok. 2013 roku miała silnik DW10C...) jest ZUPEŁNIE INACZEJ. Nie tak jak w Kudze MK2, Mondeo MK4 czy Focusie MK3...
|
Uważam że ludzie na tym forum się znają na rzeczy i jeśli podałem rocznik pojazdu 2014 to jest to jasne że to kuga II bo kuge I produkowane do 2013r.