od około 18 miesięcy uzywam tego rejestratora poprzednio w foce mk3 teraz mk4 jeszcze nie podłączony, powód? jestem ogłupiony bezpiecznikami ale po niedzieli coś wykombinuję,
https://allegro.pl/oferta/kamera-sam...gb-11355537510
przyznam że nie interesowałem się cenami, ale jak widze cena powala, za cenę z linku od tego sprzedawcy kupiłem rejestrator przód, tył, kabel, i kartę pamięci 64GB i jeszcze mi pozostalo na dobry baniak whisky,
Rejestrator w foce mk3 sprawował się bardzo dobrze,dobra jakość nagrań, mam porównanie z MIO 528 który wypada w porównaniu kiepsko z plusem, jedyny minus to komunikaty piskliwej damy, teraz wyłącze je od początku, duzy plus że nie odpada, ten klej chyba diabeł wymyślił, 2 razy odklejałem, raz po wymianie szyby a drugi jak sprzedawałem auto, sama naklejka do szyby po podważeniu fajnie odchodzi ale ta taśma z obudowy masakra, miałem zabudowaną i mam teraz po prawej stronie lusterka wstecznego zaraz pod tą czarną siatką ogólnie jestem zadowolony,
może i są lepsze ale ja kupiłem dla swojego komfortu, a tak nawiasem mówiąc od ,,braci z krainy ryżu,, już raczej nic nie wyciągniesz taniej, a w niektórych przypadkach kupisz drożej, jakaś zmowa polsko-prc???