Cytat:
|
Widać, że zbyt duża czułość czujnika. W ustawieniach nie można było tej czułości skonfigurować?
|
Niżej już nie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tryb miał być pasywny - nagrywać przy jakimś wstrząsie. Zamontowali tam być może zbyt czuły sejsmograf, nie wiem - jakby nie to, że mi wymienili na drugą sztukę, przypuszczałbym, że to kwestia sztuki, a nie modelu (oczywiście na najnowszym firmware, po resetach ito).
Oczywiście jestem świadomy, że stan akumulatora decyduje o tym, czy padnie po jednej nocy, czy po tygodniu. Z drugiej jednak strony zbyt dużo na forach informacji o tym, że w kamerce takiej czy takiej z trybem parkingowym problemy są, do tego niestety zwykle bez wersji firmware. Pozostaje albo dużo doczytać o konkretnym modelu, albo kupować tak, aby dało się zwrócić.
A500S mam teraz w rodzinie w aucie, w którym był Nextbase, ale odradzałem włączenie trybu parkingowego, bo nie chce mi się łązić wciaż z akumulatorem w te i z powrotem. Może jednak spróbujemy (ma też zasilacz z odcięciem, Nextbase nie miał)
Vantrue E2 problemu nie sprawia, ale to niestety inna półka cenowa